Gps/Глонасс трекер УМКа301 (АКБ)

Номер оголошення 416837

Опис

Апаратна платформа УМКа301

УМКа301 — покращена апаратна платформа для абонентських терміналів (випускається з кінця 2017 р.). Термінали УМКа301 підключається до бортової мережі транспортних засобів для реалізації проектів супутникового моніторингу. Для обробки навігаційних даних використовується хмарна платформа ГЛОНАССсофт або будь-яка інша система моніторингу. Пристрої можуть встановлюватися на будь-які об'єкти (у т. ч. нерухомі) для передачі даних від додаткового обладнання (наприклад, датчиків).

Платформа УМКа301 — технологічно більш досконале, ніж попередня їй УМКа300. Нові пристрої увібрали в себе досвід усіх попередніх розробок, при цьому їх функціонал був розширений за рахунок оновлення елементної бази і підтримки додаткового обладнання.

В терміналах УМКа301 застосовується пакетна модель передачі даних за допомогою бінарного протоколу Wialon Combine, що забезпечує дуже низький витрата трафіку при високій частоті та в обсязі переданих даних. Гнучка реалізація дозволяє налаштовувати об'єм і частоту передачі з кожного терміналу індивідуально, в залежності від розв'язуваних завдань.

Пристрої УМКа301 оснащені інтелектуальною системою управління електроживленням, що забезпечує "гарячий старт", захист від помилок і збоїв при нестабільній напрузі мережі, заряд в режимі "швидкий/повільний", довговічність акумулятора.

Вартість дійсна при оплаті абонентського обслуговування 1 рік.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини України | Безкоштовні оголошення в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини України | Безкоштовні оголошення в Україні