Номер оголошення 558065

Опис

DUKA Hydraulics | Український виробник гідравліки Виконуємо розробку нових типів гідроциліндрів, а також аналоги, в тому числі імпортних. У лінійку входять - гідроциліндри з цапфами, гідроциліндри на вушках, з ШС, поршневі, плунжерні, двосторонньої дії, нестандартні гідроциліндри, а також будь-які інші на вимогу замовника.

DUKA Hydraulics Гідроциліндри всіх видів будь-якої складності в наявності і під замовлення. Ремонт гідроциліндрів гидромоторов насосів НШ На складі великий асортимент товару. Так само ми виготовимо під замовлення будь-який гидроцилиндр по вашим вимогам (кресленнями). На всю продукцію Гарантія. Оплата: готівковий безготівковий розрахунок, накладним платежем, банківською картою. Ви нам телефонуйте наш менеджер проконсультує Вас про наявність товару ціну і терміни відправки так само якщо це необхідно може підібрати аналоговий гідроциліндр. Як варіант ми можемо зробити ремонт вашого гідроциліндра. Ви нам відправляєте ми виробляємо огляд пошкоджень оцінку ремонтних робіт. Якщо вас влаштовує ціна і терміни ми приступаємо до ремонту якщо немає ми відправляємо ваш циліндр назад


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Жашкову та Черкаської області | Безкоштовні оголошення у Жашкові в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Жашкову та Черкаської області | Безкоштовні оголошення у Жашкові