Номер оголошення 117172

Опис

Сучасний ритм життя змушує нас проводити величезну кількість часу за кермом автомобіля. І, звичайно ж, хочеться, щоб авто було комфортно, їзда не стомлювала і не доставляла фізичних незручностей. Але якість дорожнього покриття у поєднанні з жорсткою підвіскою і низьким кліренсом автомобіля істотно знижують задоволення від водіння автомобіля.
Сьогодні корейська компанія TTC пропонує уретанові автобаферы або як їх ще називають — подушки TTC. Ці вставки в пружини дозволяють істотно поліпшити експлуатаційні характеристики автомобіля, позбутися від трясіння, вібрації, поліпшити керованість автомобіля в поворотах. Подушки ТТС випускаються в стандартних розмірах, це дозволяє підібрати відповідні автобаферы практично під будь-яку модель автомобіля.
Установка Автобаферов ТТС. Що вона дає нам і нашому автомобілю:

  • 1.
    Забезпечують комфортну їзду по дорогах. При проїзді лежачих поліцейських, і при різких гальмуваннях автомобіль менше «клює» передом. Проїзд ям, стиків асфальту, рейок, бруківки стає тихіше.
    захищають підвіску від пробоїв. Амортизатори автомобіля рідше пробиваються, ймовірність того, що вони «потечуть» знижується, термін служби амортизаторів збільшується вдвічі.

  • 2.
    Покращують керованість автомобіля. Зменшуються крен і розгойдування автомобіля, знижується валкість автомобіля, на поворотах менше кренить. Автомобіль стає більш зібраний, на ямах менше схильний розгойдування, що в сукупності із збільшенням кліренсу, мінімізує удари про дорожні нерівності.

  • 3.
    Знижують втому при тривалих поїздках. Зменшення розгойдування автомобіля веде до зменшення амплітуди коливань тіла. М'язи менше напружуються і менше втомлюються.


УВАГА! Остерігайтеся дешевих підробок (Індія, Китай, Казахстан, Росія і т. д.) Вартість оригінальних автобаферов, вироблених корейською компанією ТТС, у всіх дилерів однакова.

Тільки продукція компанії ТТС може називатися автобафером, все інше — просто прокладки в пружину.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Вінниці та Вінницької області | Безкоштовні оголошення у Вінниці в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Вінниці та Вінницької області | Безкоштовні оголошення у Вінниці