Деталі, вузли і агрегати
Деталі, вузли і агрегати
Деталі, вузли і агрегати
Деталі, вузли і агрегати
Деталі, вузли і агрегати
Деталі, вузли і агрегати

Номер оголошення 235029

Опис

До складу дивізіону «Автокомпоненти» входять заготівельні і автокомпонентные виробництва Горьковського автозаводу (виробництво арматури, коліс і рульового керування; ковальське виробництво; ливарне виробництво; корпус кольорового лиття; пресово-рамний виробництво; завод автомобільних агрегатів; інструментальне виробництво; завод штампів і прес-форм) та Канашский автоагрегатний завод.

Дивізіон забезпечує компонентами більшість підприємств «Групи ГАЗ», випускаючи мости, осі і підвіски, колісні диски, елементи вихлопної системи, чавунне литво, продукцію ковальського виробництва і інструментальну оснастку. Наприклад, дивізіон виготовляє понад 1 700 найменувань виливків з високоміцного і сірого чавуну; понад 5 000 найменувань вузлів, деталей і агрегатів для широкого модельного ряду автомобілів; більш 1 200 найменувань заготовок, поковок.

Серед клієнтів Газу в сегменті компонентів – більше 200 компаній: підприємства машинобудування, великі транспортні і будівельні компанії, структури авіапрому, підприємства електроенергетики та ін. Географія продажів – Росія, країни СНД і Далекого зарубіжжя.

Зниження собівартості продукції за рахунок впровадження нових технологій, за рахунок збільшення обсягів та оптимізації виробництва дозволяє нам підтримувати ціну кінцевої продукції на конкурентоспроможному рівні. Ми зацікавлені в довгостроковому взаємовигідному співробітництві з існуючими та потенційними партнерами: ми приймаємо замовлення на виготовлення продукції за кресленням і вимогам замовників з різних галузей промисловості та народного господарства. Детальніше за телефоном +7831290 82 87 або електронною поштою zakaz@gaz.ru.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Сімферополю та Автономної Республіки Крим | Безкоштовні оголошення у Сімферополі в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Сімферополю та Автономної Республіки Крим | Безкоштовні оголошення у Сімферополі