Пантограф для автомийки ціна, пантограф для автомийки Україна

Номер оголошення 210061

Опис

Пантограф з нержавійки для автомийок. Дешевше немає!
Що таке і навіщо потрібен пантограф на автомийці?Питання, яке цікавить багатьох, а всім іншим буде просто интереснополучить корисну інформацію!
Пантограф – це поворотна балка, кріпиться кпотолку в боксі. В залежності від виробника і вартості, пантограф може бытьизготовлен з різних матеріалів, але найбільш якісні і довговічні пантографысделаны з нержавіючої сталі. При чому ситуація з нержавійкою цікава! В україні хорошу нержавіючу сталь не виготовляють, а для пантографа потрібна оченькачественная продукція, адже середовище на автомийці агресивна. Але з наличиемжелеза проблем в Україні немає. Так, італійці купують у нас сталь, роблять еенержавеющей, виготовляють з неї комплектуючі для пантографів і в почтиготовом вигляді ми отримуємо їх назад в Україну. Кінцева стадія – сборкапантографа, – відбувається в Україні, адже кожен пантограф повинен бути идеальноподогнан під кожну окрему автомийку ідеальним чином. Так производятсясамые кращі пантографи!

Навіщо ж пантограф потрібен? Почну з кінця, сустройства пантографа. Від апаратів високого тиску робиться магистральшлангами високого тиску з металевим обплітаючи або ж металлическимитрубками до пантографу. Магістраль ведеться фахівцями, адже розведення нужносделать з дотриманням багатьох важливих нормативів. Шланги або трубка подключаетсяк пантографу, а з іншого боку пантографа виходить шланг, до кінця которогокрепится пістолет ВД, яким і керує мийник. Таким чином, шланги наавтомойке не волочиться по підлозі, а значить не перетираються, на них не наедетавтомобиль. Також це дуже зручно і швидко, адже пантограф зі шлангом крутитсянад автомобілем, шланг не треба тягти за собою, випрямляти і розкручувати!

пантограф, пантограф ціна, пантограф купити,пантографи ціни, пантограф україна, пантограф, пантограф ціна україна,пантограф ціна гарантія, пантограф з нержавійки для автомийок, пантографавтомойка ціна, пантограф автомийка, пантограф для автомийки ціна, пантографдля автомийки ціни, пантограф для автомийки нержавійка, пантограф для автомийок,пантограф для автомийок ціна, пантограф для автомийок купити, пантограф дляавтомоек з нержавійки, пантограф для автомийок зказать, купити пантограф дляавтомойки, автомийний пантограф, автомийний пантограф ціна, автомоечныйпантограф купити, автомийний пантограф з нержавійки, автомийний пантографзаказать, пантограф для автомйки, пантограф для автомйки ціна, пантограф дляавтомйки купити, пантограф для автомйки з нержавійки, автомиючий пантограф,автомиючий пантограф ціна, автомиючий пантограф купити, Пантограф, поворотнаяконсоль для автомийки ціна, Пантограф, поворотна консоль для автомийки купитьукраина, Пантограф, поворотна консоль для автомийки ціни, Пантограф,поворотна консоль для автомийки, поворотна консоль для автомийки ціна,поворотна консоль для автомийки купити, поворотна консоль для автомийкиобладнання, поворотна консоль для автомийки україна

 

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Львова та Львівської області | Безкоштовні оголошення у Львові в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Львова та Львівської області | Безкоштовні оголошення у Львові