Автомийний пістолет купити ціна, пістолет для автомийок високого

Номер оголошення 210054

Опис

Один з факторів який впливає накачество мийки автомобіля є мийний пістолет. Без цього пристосування ниодна автомийка функціонувати не може. З допомогою качественногопистолета проводити мийку автомобіля ставати максимально комфортно. У ходеэксплуатации пістолети піддаються великому навантаженню, тому підходити квыбору пістолета для автомийки варто особливо ретельно.

Компанія "LuxWash" предлагаетпистолеты для різних сфер застосування: від автомоечной галузі (з цельюочистки авто від забруднень), в комунальній галузі (для очищення басейнів,вікон, фасадів) і харчової промисловості.

Ключові особливості ихарактеристики на які варто звернути увагу при виборі моечногопистолета. До основмым характеристик можна віднести:

Пропускну способноть, вона повинна бути не менше пропускної здатності самої мийки для забезпечення эффективнойработы пістолета.

Тиск на яке рассчитанпистолет. Воно повинно бути ідентичним з тиском на яке рассчитанамойка. У разі їх невідповідності, може відбутися руйнування пістолета в рукахмойщика,що в деяких випадках може призвести до отримання травми.

На пістолети можна устанавливатьбольшой вибір різних пристосувань, це і подовжувачі для пістолетів,вудки, списи, насадки для виконання різних функцій. Також можна подключатьинжекторы піни, турбофрезы, дюзи і т. д.

Пістолети завжди працюють в средеактивных хімічних сполук і води, які разом завжди воздействуютдеструктивным чином на внутрішні частини пістолета. Тому слід обращатьвнимание на пістолети які в собі використовують матеріали, які непідвладними корозії, наприклад: сплав сталі або латуні. Це существенноповышает надійність пістолета і термін його експлуатації. Але є в даному подходевыбора пістолета і мінус. Це вага. У разі коли важливий вага пістолета, нужновыбирать між надійністю і легкістю.

Компанія "LuxWash" предлагаетпистолеты відомого німецького бренду "R+M", які вже показали себе вэкслуатации у наших клієнтів тільки з кращого боку.

У нас ви можете такі вариантыпистолетов;

Пістолети для пенорегенераторов;

Пістолети високого тиску;

Пістолети з протеком;

Пістолети R+M EcoLine;

Пістолети для пищевойпромышленности;

Пістолети низького тиску;

Пістолети з муфтою;

Пістолети для пари;

А також ремкомплекти для моечныхпистолетов та інші аксесуари до мийним пістолетів.

 

пістолет для пенорегенераторов купити ціна,пістолет високого тиску купити ціна, пістолет з протеком купити ціна,пістолет EcoLine купити ціна, пістолет для харчової промисловості купити ціна, пистолетнизкого тиску купити ціна, пістолети над високого тиску купити ціна,пістолет для хімії купити ціна, пістолет з муфтою купити ціна, пістолет дляпара купити ціна, пістолет автомийний купити ціна, пістолет для миття купитьцена, пістолет для автомийок самообслуговування купити ціна, пістолети для моеквысокого тиску купити ціна, універсальний пістолет для автомийок купити ціна,karcher, r+m, автомийний пістолет купити ціна, пістолет для автомийок высокогодавления, універсальний автомийний пістолет ціни, пістолети для автомийок вітаміникупити, пістолет для автомийки самообслуговування купити, автомийний пістолет ціна, універсальний автомоечныйпистолет ціни, пістолети для автомийок ціна купити пістолет для автомойкисамообслуживания купити, автомийний пистолетцена, купити пістолет для мийки високого тиску, автомийка пістолет вітаміникупити

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Львова та Львівської області | Безкоштовні оголошення у Львові в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Львова та Львівської області | Безкоштовні оголошення у Львові