надувний човен лисичанка Київ

Номер оголошення 67863

Опис

http://lodki-rezinovye.at.ua

надувний човен лисичанка Київ - де купити надувну лодку лисичанка в Україні за найнижчою ціною? Звичайно у нас, просто зателефонуйте.

066-263-74-72 або 068-064-00-13

https://www.youtube.com/watch?v=td1I0wb5F48

Завжди у продажу недорого в місті Київ човен надувний лисичанка, недорого в місті Київ надувний човен Лисичанка гумова, недорого в місті Київ лисичанка гумова Стриж, недорого в місті Київ гумова лисичанка Зорька, недорого в місті Київ лисичанка надувна Язь, недорого в місті Київ човен Чайка надувна лисичанка, недорого в місті Київ лисичанка човен-гумова Байкал, недорого в місті Київ човен надувний лисичанка Ерлан, недорого в місті Київ надувний човен лисичанка Дельфін, недорого в місті Київ човен пвх Лисичанка, недорого в місті Київ човен надувний ПВХ Скіф одномісний, недорого в місті Київ Скіф пвх двомісний човен, недорого в місті Київ пвх човен Скіф з навісним транцем, недорого в місті Київ човен пвх Скіф з жорстким транцем, недорого в місті Київ човен пвх Барк, недорого в місті Київ пвх човен Скіф з поворотними кочетами, недорого в місті Київ надувний човен пвх Скат, недорого в місті Київ Сіріус човен пвх, недорого в місті Київ Корсар надувний човен пвх, недорого в місті Київ Колібрі човен надувний пвх.

тел 066-263-74-72 або 068-064-00-13

Продаж в місті Київ човнів лисичанка гумових недорогих.

Продам в місті Київ недорого човен надувний гумовий Лисичанку, лисичанку гумову Стриж лисичанку, гумову лисичанку Зорька, лисичанку надувну Язь, Чайку надувну лисичанку, лисичанку гумову Байкал, надувну лисичанку Ерлан, надувну лисичанку Дельфін, човен пвх Лисичанка, човен надувний пвх Скіф одномісний, надувний човен Скіф двомісний, надувний човен Скіф з навісним транцем, надувний човен Скіф з жорстким транцем, Барк, надувний човен Скіф з поворотними кочетами, Скат, Сіріус, Корсар, Колібрі.

Продам в місті Київ надувні човни вигідно для вас

У продажу в місті Київ надувні човни з ПВХ Скіф і інші гребні і ПВХ човен Скіф та інші моторні, ПВХ човен Скіф і інші безкилевые і ПВХ човен Скіф з надувним кілем, ПВХ човен Скіф з навісним транцем і ПВХ човен Скіф з жорстким транцем з гарантією від виробника, підвісні і стаціонарні мотори, двотактні, чотиритактні, водомети, електромотори, лисичанка Стриж одномісна, лисичанка Язь полуторка, лисичанка Язь двомісна, лисичанка Чайка полуторка, лисичанка Язь двомісна зі збільшеним балоном, лисичанка Чайка двомісна, лисичанка Байкал двомісна, лисичанка Ерлан, лисичанка Дельфін, лисичанка Зорька одномісна, лисичанка ПВХ, клапана на гумові лисичанки і човни всіх типів, ремкомплект та інші аксесуари, заброди, бахиллы, льодобури.

Додатково Ви можете замовити і купити до надувному гумовому Лисичанке і до інших гумових човнів надувним жорсткий настил складаний у вигляді килимка (жорсткий підлогу, пайолы, слань).

Телефонуйте нам прямо зараз - ми, як і наші ціни завжди доступні.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Києва та Київської області | Безкоштовні оголошення в Києві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Києва та Київської області | Безкоштовні оголошення в Києві