Gps/Глонасс трекер Kingneed T12

Номер оголошення 416852

Опис

Kingneed T12 — компактний GPS-трекер з захистом від води і магнітним кріпленням. Використовуйте його для контролю співробітників на особистому авто, відстеження доставки посилок і вантажів або охорони орендної техніки

Магнітне кріплення

Висока ступінь захисту IPX7

Автономна робота від 45 годин до 180 днів

МОЖЛИВОСТІ

Кріплення на потужні магніти. На підставі Kingneed T12 розташовані два постійних неодимових магнітів, які дуже міцно утримують GPS-трекер. Встановити трекер можна на будь-яку металеву і досить масивну деталь кузова — він надійно закріплений.

Готовність до будь-яких умов. IPX7 — висока ступінь захисту електроніки від короткочасного занурення пристрою у воду на глибину до 1 метра. Корпус пристрою виконаний з міцного високоякісного пластику і оснащений гумовою заглушкою, що закриває роз'єм зарядки і слот для установки SIM-карти.

Тривожна кнопка SOS. В нештатної ситуації працівник може відправити тривожне повідомлення на сервер системи моніторингу, яка буде містити координати та адресу його місцезнаходження.

2 режиму роботи. Безперервний режим: Режим постійного зв'язку з дата-центром. Точки шляху фіксуються з високою частотою, наприклад, через кожні 60 секунд (налаштовується користувачем). На карті така поїздка буде висвітлена максимально докладно, у формі лінії. Інтервальний режим: Режим з низьким енергоспоживанням, при якому пристрій більшу частину часу перебуває "в стані сну", а місце розташування визначається з налаштованим інтервалом, наприклад, кожні 12 годин. Поїздка буде представлена на карті пронумерованими мітками.

Вартість дійсна при оплаті абонентського обслуговування 1 рік.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Києва та Київської області | Безкоштовні оголошення в Києві в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Києва та Київської області | Безкоштовні оголошення в Києві