масло М-8В масло моторне

Номер оголошення 85339

Опис
При купівлі через наш сайт діє накопичувальна система знижок для постійних клієнтів.

Купити товар Ви можете перейшовши в наш магазин за посиланням:
http://agrinol.market/ru/product/oils/autotractor-diesel-oils/m-8v/

Масло моторне М-8В - ГОСТ 10541-78, по класу в'язкості відповідає SAE 20, по експлуатаційним характеристикам відповідає API SD/CB.
 
Масло моторне М8В (ГОСТ 10541-78). Масло перевіреної якості, розроблене в часи СРСР, виготовляється в суворій відповідності з ГОСТ. Готують із суміші дистилятної і залишкового компонентів або дистилятної компонента вузького фракційного складу з ефективною композицією присадок.
 
Область застосування моторного масла М8В
 
Масло М8В використовують всесезонно в среднефорсированных бензинових двигунах легкових і вантажних автомобілів з періодичністю заміни до 18 тис. км пробігу, а також як зимова олива для среднефорсированных автотракторних дизелів.
 
Масло М8В, більше відомо, як Автол. Воно виготовляється з суміші дистилятних компонентів. Отримана суміш піддається хімічній обробці з використанням активних композиційних присадок, які збільшують якісні властивості Автолу, дозволяючи розширювати сферу його застосування. Деякі виробники виготовляють Автол з використанням дистилятної компонента. Незважаючи на суміш масла, воно обробляється поруч присадок, так як саме вони додає олії унікальні властивості. Застосування Автолу Моторне масло М8В широко застосовується у вигляді основної мастила для двигунів легкових і вантажних транспортних засобів, які мають середній показник форсажу. В цьому випадку масло може експлуатуватися до вісімнадцяти тисяч кілометрів , що саме по собі є прекрасним показником. Автол застосовується у вигляді зимового масла в автотракторних двигунах.
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка Авто/мото техніка, запчастини Бердянська та Запорізької області | Безкоштовні оголошення у Бердянську в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка Авто/мото техніка, запчастини Бердянська та Запорізької області | Безкоштовні оголошення у Бердянську